IetsTeVieren panarama1100x174

Iets te vieren!
Café Friends is dé locatie voor uw borrels, feesten en arrangemententen. Denk bijvoorbeeld aan een studenten- of kraamborrel, of een verjaardagsfeest! Wij bieden ruimte voor maximaal 150 personen.

Borrels en Feesten
Heeft u iets te vieren en zoekt u een gezellige locatie voor een borrel, of geheel verzorgde feestavond? Wij bieden vele mogelijkheden! Café Friends heeft contact met diverse cateraars, waardoor ook een buffet of bijvoorbeeld luxe hapjes op locatie tot de mogelijkheden behoort.

Arrangementen
Wilt u een geheel verzorgde dag, middag of avond? Dan bent u bij Café Friends aan het juiste adres. Rekening houdende met uw wensen, kunnen verschillende afspraken gemaakt worden met betrekking tot consumpties en dergelijke. 
Bij ons zijn vele activiteiten mogelijk. Van een darttoernooi/dartclinic tot kaarttoernooi, of van mini viswedstrijd tot pokertoernooi. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.
Als voorbeeldarrangement; U volgt een gezellige dartclinic/workshop in Café Friends. Hierna vertrekt u bijvoorbeeld met een rondvaartboot over de Delftse grachten naar een locatie waar u in de avond kunt genieten van een heerlijk diner!

 

Iets met darten!
Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in de dartwereld? Bij ons heeft u de mogelijkheid om een pijltje te gooien tegen een professional, zoals bijvoorbeeld Co Stompé of Raymond van Barneveld!

Onderling Darttoernooi
Wilt u zelf een onderling darttoernooi organiseren in Café Friends, of door ons laten organiseren?
U kunt gebruik maken van onze zeven dartbanen en het tegen elkaar opnemen in competitieverband, of gewoon voor de lol!

Een toernooi in eigen beheer
U maakt gebruik van onze dartbanen en eventuele dartschema’s. Wij kunnen een kleine uitleg geven, maar u regelt zelf het toernooi.

Een toernooi met toernooileiding
U maakt gebruik van onze dartbanen en dartschema’s. Wij regelen een toernooileider, die het toernooi begeleidt en makkelijk aanpast aan het gewenste niveau. Onze toernooileiding heeft ervaring met het opzetten en regelen van een darttoernooi. Indien gewenst kunnen wij ondersteuning van ervaren darters regelen!

Extra opties zijn dartpijlen, bedrukte flights en prijzen.
Voor een luxe versie verwijzen wij u graag naar onderstaande dartclinic/workshop

Clinic/Workshop Darten
Onder het genot van een drankje en een hapje nemen wij u graag mee in de wereld van darts!
In samenwerking met Jacques Nieuwlaat (mastercaller.nl of ietsmetdarten.nl) kan Café Friends een professionele clinic/workshop darten organiseren. U kunt kiezen voor een standaard clinic of een luxe clinic, naar wens gecombineerd met een drankarrangement.

Standaard
De standaard clinic duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor 20 tot 70 personen.
Deze clinic omvat de volgende activiteiten:
•Ontvangst door de kenner
•Uitleg puntentelling en spelregels
•De deelnemers worden ingedeeld in teams
•Iedereen leent een set dart pijlen en dan begint het actieve gedeelte
•Deelnemers worden begeleid, voor een zo hoog mogelijk resultaat!
•De uiteindelijke winnaar word gehuldigd.

DeLuxe
De luxe clinic bestaat uit een standaard clinic met als extra één of meerdere bekende darters uit het professionele dartcircuit. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld Co Stompé, James Wade of Raymond van Barneveld.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op. 

iets te vieren balonnen

Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework